bericht van uw voorzitter

Gert Kel 18.06.2018

Na 5 jaar in het bestuur van Burgerbelangen Enschede te hebben gezeten, waarvan 4 jaar als voorzitter ben ik trots om te melden dat ik mij bij de ALV in juni gedwongen terug moet trekken. We zijn alweer twee maanden onderweg met allerlei sessies om kennis te maken met nieuwe collega’s, inwoners van Enschede en instanties om ons goed voor te bereiden als raadslid van de gemeente Enschede.

De wijk die onder mijn hoede valt is Zuid. Wat ben ik trots op Burgerbelangen Enschede. Van 5 naar 7 zetels. Ik wil iedereen nogmaals bedanken die hier een bijdrage aan heeft geleverd. Er hebben zich al mensen voor het nieuwe bestuur aangemeld. Hierover binnenkort meer in de uitnodiging van de ALV. Ik heb het voorzitterschap van Burgerbelangen Enschede dankzij het vertrouwen van de leden de afgelopen 4 jaar met veel plezier uitgeoefend. Zonder mijn collega bestuursleden had ik het natuurlijk nooit gered en bij deze wil ik hun ook bedanken voor de steun en vele vrije tijd die zei ook in onze partij hebben gestoken.

Er ligt een hele spannende, zware en nieuwe periode voor ons. Binnenkort zal duidelijk gaan worden welke partijen een rol gaan spelen bij het besturen van deze stad. Als raadslid kan ik u vast 1 ding beloven. Ik blijf met beide beentjes op de grond staan en zal mijn uiterste best doen om u in Jip en Janneke taal van dienst te kunnen zijn.

  – –