CDA ?

André Le Loux 20.02.2014

In de CDA nieuwsbrief meent de heer Wijfjes Burgerbelangen in een slecht daglicht te moeten plaatsen.

Hij verwijt ons populisme omdat wij strijden voor het op sterkte brengen van het aantal wijkagenten. Wij strijden hier voor omdat we daar recht op hebben en omdat onze minister dat ook heeft toegezegd! Daar willen we hem aan houden. En daarom gaan we er ook voor. Dat het CDA dat niet wil moeten zij weten, zij vinden waarschijnlijk dat landelijke partijen zich niet aan de afspraken hoeven te houden en zij vinden de veiligheid van de burger in Enschede misschien minder belangrijk.

De heer Wijfjes kan zich beter bezig houden met het bijeen houden van zijn eigen partij en als hij zo roemt over zijn landelijke contacten had hij toch al lang gezorgd dat het aantal wijkagenten op sterkte was??
De heer Wijfjes doet ook nog op een ander front een duit in het zakje, hij maakt Burgerbelangen het verwijt dat wij ons niet verantwoordelijk zouden voelen op het gebied van invulling van terreinen in de stad. Het tegendeel is waar, want waar het CDA er in Enschede voor gezorgd heeft dat we al 100 miljoen moeten bijleggen op al onze grondaankopen uit het verleden, mag Burgerbelangen deze rommel opruimen.