En dan nog even dit…..

Niels van den Berg 09.01.2014

De verkiezingen staan voor de deur. Afgelopen maandag mocht ik als gast aanschuiven bij EDNED van RTV Oost.

Een leuke ervaring over een interessant onderwerp. De discussie is afgelopen week ook landelijk gevoerd en zonder er verder op in te gaan geeft het aan dat politiek op het ene moment wordt bejubeld en op een ander moment wordt verguisd. Een woordvoerder van een andere lokale partij, namelijk Gemeentebelangen uit Twenterand, verkondigde een boodschap van gelijke strekking als ik die zou verkondigen aan het einde van de dag. Lokale partijen bloeien op, bouwen uit qua ledenaantal en maken grote stappen op allerlei verschillende politieke aspecten.

 Allebei zijn we van mening dat deze aanwas van leden te danken is aan kernwoorden en -taken als; “dicht bij de burger” , “zichtbaar zijn” , “betrokken zijn en “goed benaderbaar”. Kort door de bocht; “met de poten in de modder”. Vier jaar lang hebben wij hier als fractie keihard aan gewerkt. Tel daarbij op de nieuwe leden van de afgelopen 2 jaar en de inzet die zij inmiddels ten toon stellen om weer een mooie verkiezingsuitslag neer te kunnen zetten. Ik voel en beleef dat wij goed werk verrichten. Hopelijk straks op 19 maart dat die inzet gewaardeerd is en we met nog meer slagkracht de komende vier jaar aan het werk kunnen. Burgerbelangen Enschede, een partij met, voor en door burgers van Enschede!
Met vol vertrouwen richting maart.