Gert Kel; Kandidaat raadslid voor BBE

Secretaris Burgerbelangen Enschede 24.10.2013

gert kel

Mijn naam is Gert Kel, 48 jaar, samenwonend en gezamenlijk hebben we 5 kinderen. Voor diegenen, die mij niet kennen,

ik ben werkzaam bij Willemsen Schoonmaak, grensrechter van FC Twente C1 en ik ben langdurig lid geweest van de centrale ondernemingsraad Stedelijk Lyceum Enschede. Mijn motivatie om mij verkiesbaar te stellen komt vooral voort uit het opkomen voor de sociaal kwetsbare medemens. Van achterkamertjespolitiek moet ik niets hebben. Met teamwerk kun je veel bereiken. Het raadslidmaatschap is daarbij de ultieme vorm om dit te kunnen doen. Ik ben direct, zonder allerlei wolligheden, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Enschede zit financieel in zwaar weer. Samen zullen we de mouwen even flink moeten opstropen om de toekomst veilig te stellen. Ik denk hier een goede bijdrage aan te kunnen gaan leveren.