Van het campagne team!

Niels van den Berg 27.06.2013

Campagne voeren doe je niet zomaar. Er zit een gedachte achter, als partij wil je duidelijk een boodschap overbrengen.

Die boodschap overbrengen is essentieel ten opzichte van het doel dat je wil bereiken, namelijk behoud en met een beetje ambitie, groei. Klinkt heel logisch en is heel logisch. Ook Burgerbelangen Enschede is op de achtergrond al weer een paar maanden bezig om de campagne vorm te gaan geven. Voor ons komt er nu al duidelijk naar voren dat het “gewoon samen doen” van de afgelopen jaren, nu ook weer toegepast moet worden in aanloop naar de verkiezingen. Daartoe is de partij Burgerbelangen Enschede voornemens om vanaf september iedere vrijdag middag en/of avond aanwezig te zijn in twee stadsdelen. Daar is het dan onze opzet, dat de burger van Enschede mee schrijft aan het partijprogramma van Burgerbelangen Enschede. Wij hopen u te mogen begroeten tijdens een van deze dagen!