Nieuwe raadsperiode

André Le Loux 27.06.2013

Vorige week stond in de krant dat ik niet beschikbaar ben voor een nieuwe raadsperiode.

Dat klopt, maar ik had het liever eerst zelf aan onze eigen leden gemeld. De journalist zei destijds dat hij dat in de vakantie zou melden, maar het stond nu toch al in de krant.
Wat mijn persoontje betreft klopt het artikel. Ik zal niet terugkeren voor een nieuwe raadsperiode en de werkelijke reden is: ik ben in feite al met pensioen en wil daar optimaal van genieten. Dat kan niet met de werkbelasting waar een raadslid in Enschede mee te maken heeft.

Ik denk ook dat het goed is dat er een nieuwe en vooral jongere kandidaat mijn plek gaat innemen en ik heb geconstateerd dat wij goede mensen in huis hebben. Dus kan ik met een gerust hart vertrekken. We hebben nog een traject te gaan tot maart 2014 en tot die tijd zal ik mij volledig blijven inzetten voor Burgerbelangen.
Ik ga ervan uit dat u mijn beslissing kunt respecteren.