Huisjesmelkers

Niels van den Berg 29.11.2012

Alle eerlijkheid gebied te zeggen dat het feit dat ik ineens weer alert ben op de huisjesmelkers praktijken in het Twekkelerveld

komt doordat ik afgelopen week de krant opensloeg en een groot artikel las. Zo’n twee jaar geleden hebben we het erover gehad in de Stadsdeelcommissie Noord. Bewoners hebben die avond ingesproken en alle betrokken partijen hebben hun zegje kunnen doen. Het zeer positieve destijds was dat onze wethouder Van Agteren aanwezig was en meteen actie beloofde. De percentages zouden en moesten omlaag gebracht worden. Om zelf de problemen te kunnen bekijken ben ik in de daaropvolgende week, een dag meegereden met de wijkagent. Mij is toen gebleken dat dit in de wijk Twekkelerveld inderdaad een groot probleem is. Nu ik dus las dat het alleen maar erger lijkt te worden heb ik meteen gebeld met Van Agteren. We zijn er mee bezig was zijn antwoord. Op korte termijn zal moeten blijken of er inderdaad iets aan gedaan wordt. Zonder, dan zal ik het op andere wijze aan de kaak moeten stellen. Maar ik ken Van Agteren als een wethouder die zijn woord nakomt.