Kandidaten kunnen nog gemeld worden voor de Asschermanprijs

Albert Veldt 06.07.2012

In september gaan we over tot het uitreiken van de Bertus Asscherman prijs.

Er zijn al veel kandidaten door u aangemeld die naar uw idee in aanmerking komen.
Het gaat om kandidaten die zich belangeloos inzetten voor onze burgers en/of voor de Enschedese samenleving. Dit kan dus op alle werkzaamheden van toepassing zijn, van vrijwilliger, mantelzorger, of iemand die mens of dier uit een brandend huis heeft gered, bedenk het zelf maar. Kent u iemand die u extra in het zonnetje wil zetten, schroom niet en meldt hem/haar aan via de website Burgerbelangen. Wij sluiten de aanmeldmogelijkheid eind juli af en zullen ons in de maand augustus buigen over de genomineerden om het u begin september bekend te maken. De uitreiking vindt plaats in de vierde week van september!