Raadslid worden?

Secretaris Burgerbelangen Enschede 07.06.2012

Het bestuur van Burgerbelangen Enschede is samen met de campagnecommissie hard aan het werk voor een mooie toekomst, zowel voor de partij als voor de inwoners van Enschede.

Terwijl de fractie zich bezighoud met de dagelijkse werkzaamheden richt het bestuur zich op de toekomst met onder andere het begeleiden van potentiële nieuwe raadsleden. De eerste cursus, spreken in het openbaar, voor onze actieve leden is inmiddels succesvol afgerond, de leden hebben allen aangegeven dat zij er veel van hebben geleerd.

In 2013 zal de voorlopige kieslijst worden opgesteld en dit vraagt veel voorbereiding niet alleen van onze kant maar ook van de kandidaten. Door nu regelmatig aan te schuiven bij vergaderingen kunnen potentiële kandidaten zich vast bekend maken met alle aspecten van het raadswerk.

Door de test te maken op de website: www.schuiltereenraadslidinmij.nl kunt u ontdekken of het iets voor u is en wat het werk van de gemeenteraad inhoudt. Mocht u zich verkiesbaar willen stellen namens de partij, dan kunt u dit kenbaar maken bij het bestuur via secretaris@burgerbelangen.nl .

Bestuur Burgerbelangen Enschede