Jij maakt de buurt!

Niels van den Berg 10.02.2012

Afgelopen maandag heb ik bij een randprogramma gezeten in het stadhuis. Het onderwerp? Jij maakt de buurt! Mijn conclusies? Geweldig, aansprekend en ambitieus. De betreffende ambtenaren hebben tekst en uitleg gegeven over de wijze waarop deze nieuwe werkwijze hebben vormgegeven. Burgerbelangen Enschede heeft grote affiniteit met wijkbudgetten, burgerparticipatie en alles wat erbij komt kijken. Als je dan ziet hoe dit momenteel op de kaart gezet wordt, dan kun je niet anders dan een compliment maken. De filosofie erachter steekt goed in elkaar en alles is erin verwerkt. Van stem mogelijkheden en social media tot en met een overzichtelijke website. Jij maakt de buurt! heeft mijn enthousiasme zeker gewonnen. Nu moeten meerdere EnschedeĆ«rs de weg nog zien te vinden. Ik zal een ieder die dit leest alvast op weg helpen. www.jijmaaktdebuurt.nl —