Parkeren Marktkooplui

André Le Loux 14.01.2012

Op Marktdagen staan er altijd een aantal vrachtauto’s van marktkooplui aan de Heutinkstraat net binnen de Hogelandsingel.

Dat gaf toch wel wat problemen. Nu er ook daar betaald parkeren is staan deze vrachtauto’s net buiten de singel aan de Heutinkstraat. Voor fietsers en auto’s wordt het daar onoverzichtelijk en soms gevaarlijk. Vermoedelijk staan er ook wel wagens van marktkooplui op andere plekken waar we ze liever niet willen. Waarom mogen de marktkooplui niet parkeren achter de leegstaande ABN? Of achter de Mediamarkt? Of misschien is er wel een andere plek waar ze goed kunnen parkeren !!! Voor hen dichterbij en geen overlast. Middels een pasje voor deze marktkooplui kan misbruik door anderen worden voorkomen.
We zullen dit aan de wethouder voorleggen.