Officiële opening eerst fase Auke Vleerstraat

Ben Sanders 24.11.2011

Na een aantal jaren van voorbereiden en uitvoeren is nu dan eindelijk de eerste fase van de Auke Vleerstraat afgerond. Tussen de Afinkstraat en de Twekkelerveld Es ligt nu een mooie weg met 4 banen en 2 parallelwegen. De kruispunten zijn geheel vernieuwd en voorzien van moderne verkeersregelinstallaties om het verkeer zo soepel mogelijk te verwerken. Voor het langzame verkeer is er een moderne fietsbrug aangelegd.

Kortom een mooie aanwinst voor de Gemeente Enschede en een goed begin van een betere bereikbaarheid van Enschede West. De wethouder verkeer Hans van Agteren zal donderdag 8 december tussen 11.00 en 13.00 uur in het bijzijn van genodigden deze eerste fase officieel openen. Vindt u het ook interessant deze opening bij te wonen dan bent u welkom.